Selfies, digitale verslaving,

inzicht in geldsystemen

Het gebruik van selfies

d

Over selfies. Hoewel een te vaak gebruik van media en selfies tot stress kan leiden zijn  Internet en sociale media ook natuurlijke leuke communicatiemiddelen, die je goed leren formuleren en met vrienden om te gaan. Ze geven je ook een beeld hoe anderen op je reageren; zeker ook als je selfies plaatst. In de puberteit en de voorpuberteit is het een ongevaarlijke bezigheid om zicht op je zelf te krijgen. Als je een dochter hebt of een zoon, dan weet je dat.

Digitale verslaving

 

Digitale verslaving verhult zich in het feit dat internet tot onze gewone leefwereld behoort en is dan ook moeilijk aan te pakken. Pas wanneer iemand zijn leven in de digitale wereld als een probleem ervaart, is er een motivatie om het als probleem aan te pakken.
Wanneer iemand geleefd wordt door internet en geen controle meer heeft of hij op internet zal gaan, is er sprake van verslaving:.

Inzicht in geldsystemen en de invloed van globaliseren

geldsysteem

Geldsystemen beheersen de wereld. Het is goed daar enig inzicht over te verwerven. Het vindt plaats in de geglobaliseerde wereld. Daar is samenwerking nodig en geen autonomie, die is ouderwets.Autonomie in de zin van selfsupporting en de ridder die zijn gebied met zijn zwaard verdedigt tegen de vijand als voorbeeld van autonomie is voorbij.

Print Friendly, PDF & Email